Het huis

Page

Het huis waren oorspronkelijk 2 oude schuren waarvan 1 woning werd gemaakt. Oude elementen werden bewaard of herbruikt tijdens de restauratie, dit zorgt voor een gezellige woning met hedendaags comfort.

Koken en eten doe je in een moderne open keuken. Deze is voorzien van een oven, microwave, 4 pits kookvuur, ruime ingebouwde koelkast met diepvriezer en vaatwasser. Je hebt hier een mooie lichtinval door het grote schuifraam dat op het terras uitkomt.

De woonkamer heeft een ruime sofa en een aparte lounge-stoel vanwaar je televisie kunt zien met DVD. Hier vind je ook een boekenkast met streekinfo, stafkaarten, fiets-, mountainbike- en klimgidsen. Je kunt natuurlijk ook gewoon van het uitzicht genieten, ’s morgens vroeg of bij valavond, het grazend wild spotten dat uit het bos komt op de helling voor de kapel. Herten, everzwijnen, gemzen, vossen en wie weet heb je echt geluk en zie je een wolf. Op het tussenverdiep heb je een bureauruimte en een soundsysteem dat werkt op bluetooth. Hier staat ook de verwarming: een mooie pelletkachel van 9 Kwatt.

De badkamer is ruim en heeft een mooie inloopdouche in tadelakt. Het toilet op deze verdieping is gescheiden van de badkamer en ligt naast 2 slaapkamers. Eén slaapkamer heeft een ruim 2-persoonbed. De andere slaapkamer is uitgerust voor 4 personen met een stapelbed en slaapbank. Beide zijn voorzien van een mooie oude opbergkast.

Op het gelijkvloers vind je de derde slaapkamer. Dit is tevens de grootste en mooiste kamer. Deze slaapkamer heeft een eigen wastafel met warm water en een zijmuur in rotsgesteente. Het huis is tegen een heuvel opgebouwd en dit is goed zichtbaar in deze kamer.