Reserveren

Page

Voor informatie kunt u ons altijd e-mailen: info@grangeventoux.com
U bent gecharmeerd door de ligging en de charmes van onze woning? Dan rest je na het lezen van de KLEINE LETTERTJES, en het akkoord gaan met ondergaande voorwaarden de reservatie:

Prijzen:

Week:

 • 750€     mei & oktober
 • 850€     juni & september
 • 925€     juli & augustus

3 nachten:

 • 395€     mei & oktober
 • 495€     juni & september

Zaterdagen zijn wisseldagen, deze staan gekleurd in de agenda. U kunt zeker deze dagen ook reserveren bij ons.

Kalender word geladen......
Powered by Booking Calendar


 1. De woning wordt steeds voor minimum 3 dagen verhuurd in mei, juni, september en oktober, in juli en augustus minimaal voor 1 week:
  -Van zaterdag tot zaterdag
  -INCHECKEN gebeurt vanaf 16u tot 20u
  -UITCHECKEN tussen 9u tot 11u 
 2. Reserveren:      U reserveert via email:     info@grangeventoux.com
  U vermeldt hier:
  -De volledige naam en het aantal personen die in de woning zullen logeren
  -Uw contactgegevens: e-mail en telefoon. Gelieve een legitimatie door te sturen als bijlage.
 3. Uiterlijk tot 1 maand voor de reservatiedatum betaalt u een voorschot van 300€ per geboekte week.
 4. Indien u later dan 1 maand op voorhand boekt, vervalt het voorschot en betaalt u direct de volledige som voor de gereserveerde periode.
 5. De waarborg bedraagt 500€ deze betaalt u, tezamen met de som voor de verhuur. Deze waarborg wordt ten laatste 1 week na uw vertrek terugbetaald na een controle van het huis en de gebruiksvoorwerpen.
 6. Het gebruik van bedlinnen is inbegrepen in de prijs, handdoeken kunt u bij ons gebruiken (10€ per persoon), evenals het gebruik van de whirlpool (50€) kan met deze som geregeld worden. Dit meldt u bij de reservatie bij speciale verzoeken of kunt u achteraf nog rechtstreeks beslissen.
  [Wegens COVID-19 kunt u in 2020 helaas geen gebruik maken van onze whirlpool, als alternatief bieden wij u een zeer prettige buitendouche.]
 7. De toeristenbelasting bedraagt 1.65€ per persoon per dag, voor personen ouder dan 13 jaar. Dit bedrag wordt samen met de verplichte schoonmaakkosten van 80€ in mindering gebracht.
 8. De reservatie is bindend. Het is een kort verhuurseizoen. Dit betekent dan ook dat bij annulering 4 weken voor afgesproken datum, u 300€ schuldig blijft. Daarna zal de volledige som van de gereserveerde huurperiode in rekening gebracht worden. U kunt dan ook uzelf het best indekken met een annuleringsverzekering.


GOEDE AFSPRAKEN MAKEN GOEDE VRIENDEN
A. Kleine, sociale honden zijn toegestaan. Dit dient wel uitdrukkelijk vermeldt te worden.
B. In huis wordt NOOIT GEROOKT. Op de terrassen kan dat wel, echter sigaretten worden gedoofd in de daar voorziene assenbakken en door de rokers zelf leeggemaakt. Indien we peuken moeten rapen tussen de kiezels van het terras: wordt er een extra kuisuur aangerekend! De zandemmer naast de BBQ is geen assenbak! 
C. GRANGE VENTOUX  is een woning die heel COMPLEET is UITGERUST… We maakten een INVENTARIS van de meeste voorwerpen. Deze vindt u op het bureau ter inzage.
D. Uw fietsen worden op de oprit gekuist en nóóit op het terras of in de garage.
E.U vindt heel wat informatiebrochures die u gratis mag meenemen. Boeken, klimtopos en kaarten zijn enkel ter inzage in huis. Gelieve ze niet buiten huis te nemen (onweder en wind kunnen snel beschadigingen toebrengen ).
F. De bluetooth geluidboxen blijven waar ze staan, ook deze niet buiten huis nemen aub.
G. Buiten de gelijkvloers worden er pantoffels gedragen. Dit om het meeste vuil buiten te houden en de vloeren te beschermen. 
H. Niets is zaliger om te genieten van een bubbelbad op het terras. Indien u wenst zal de whirlpool klaar staan voor gebruik. We vragen om dit te melden bij de reservatie en vragen 50€, dit dekt de zuivering elementen, verwarming en het water. Wel even afspoelen onder de buitendouche!
[Wegens COVID-19 kunt u in 2020 helaas geen gebruik maken van onze whirlpool, als alternatief bieden wij u een zeer prettige buitendouche.]
I. Je vindt aanmaakhout onder de BBQ. Echter het BBQ-en gebeurt op houtskool die u zelf dient te kopen. Volg ook steeds het advies op van de brandweer en toeristische dienst op. Je zit hier in een prachtig stukje natuur, Mistral en droogte zijn een absolute nee vóór vuur.
J. De Nesque heeft heel zuiver water, de bron is 7km stroom opwaarts. Meer dan eens zwemt er een forel onder de brug door. Monieux zuivert zijn afvalwater met een rietveld. Daarom wordt toiletpapier dan ook steeds in de daar voorziene afvalemmer gedeponeerd. 
K. Ondanks dat er een verplichte betalende opkuis is, verlangen we wel dat je het huis borstelproper achterlaat, je het huishoudafval in de desbetreffende containers voor het dorp deponeert en de vaatwas doet.  Indien dit niet gebeurt, zal de opkuisbeurt duurder uitvallen dan afgesproken.

We kijken er naar uit om jullie te ontmoeten.

U dient bij DETAILS ‘gelezen en goedgekeurd’ te schrijven

Adres Grange Ventoux:
Route de Methamis
Quartier Moulin de la Fontain 1
84390 Monieux